top of page

1000 ROUNDS for Mentelity Foundation

Zaterdag 5 juni 2021 > Het eerste event sinds de lockdown zit er alweer op!

Tijdens de jaarlijkse '1000 ROUNDS' knokken verschillende teams 1000 rondes x 10 seconden lang zich in het zweet en verkopen zoveel mogelijk loten voor de sponsorloterij. Dit jaar hebben 6 teams zich tot het naadje gebokst. En misschien nog wel belangrijker: Heel veel lootjes verkocht wat een mooi bedrag heeft opgeleverd voor het goede doel namelijk de Mentelity Foundation van Bibian Mentel. De Mentelity Foundation zet zich in om mensen met een lichamelijke uitdaging gelijke kansen te geven.

https://mentelityfoundation.org/Een extra fijne bijkomstigheid deze dag was dat de versoepelingen van de coronamaatregelen ingingen en we met z'n allen letterlijk en figuurlijk dichter bij elkaar konden komen. Dit zorgde voor een uitgelaten en energieke sfeer! Tijdens de urenlange bokssessie onder opzwepende en pompende muziek en aanmoediging van Master of Ceremonies 'Harvey Limon' gingen we via Instagram online voor de loterij. Een geweldig goed gevulde en feestelijke tafel met gesponsorde prijzen werden hier verloot. Edwin Spee, de man van de overleden Bibian Mentel (29 maart 2021) trok enkele lootjes mee en mocht enkele boeken 'LEEF' (geschreven door Bibian) uitdelen aan de prijswinnaars.


 

Foto: Team Dashing Diva's (winnaar hoogst aantal lotenverkoop)


 

Naast de opbrengst van de lotenverkoop kon men ook een met de hand gezeefdrukt t-shirt kopen met een ontwerp van Mijke van Griensven. De opbrengst hiervan gaat uiteraard ook naar de Mentelity Foundation. Dus mocht je alsnog een steentje willen bijdragen... Koop dan nog gauw één van de laatste exemplaren! 


BOKS! wil iedereen bedanken die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd aan het evenement. Van sponsors tot vrijwilligers, van loten(ver)kopers tot boksleden.

Hopelijk volgend jaar weer een 1000 ROUNDS met een groots publiek erbij!


It's all about Mentelity!

BOKS!


P.S. Voor filmpjes en foto's van de 1000 Rounds > check BOKS! op facebookbottom of page