top of page

BACK AT BOKS!

Na 6 weken thuiszitten mochten afgelopen woensdag de kinderen en de jeugd weer komen trainen bij BOKS! YEAH, eindelijk!

Blijkbaar werden de trainingen erg gemist want de opkomst bij de Kinderclub (leeftijd 7 t/m 12 jaar) was groot. Iedereen stond te popelen om weer lekker in beweging te komen. Omdat we momenteel niet binnen mogen sporten doen we dit buiten, vlak naast het clubgebouw. Dat was absoluut geen straf want het weer leende zich hier perfect voor.

 

Ook de bokslessen voor de jeugd (leeftijd 13 t/m 17 jaar) zijn sinds 29 april weer gestart met enkele aanpassingen hier en daar. De eerste jeugdgroep was voor GIRLS ONLY. Een pittige les als je zolang uit de running bent geweest, nietwaar dames?! ;-) Maar wel lekker om de draad weer op te pakken en de conditie opnieuw op te bouwen. Tijdens de Jeugdtraining bewegen wij op 1,5 meter afstand van elkaar en ook deze lessen worden buiten gegeven op het mooie terrein van Fort Isabella.


Wil jij ook weer komen boksen? Bekijk dan ons het tijdelijke rooster en vergeet niet jouw eigen spullen mee te nemen nu je deze niet van de club kunt lenen ivm de voorschriften. (handschoenen/bandage/springtouw/bitje/bidon/handdoek)

Hopelijk druppelen jullie langzaam maar zeker weer binnen (uhhh...buiten) bij BOKS!

We kijken naar jullie uit!


Mijke & Floor

bottom of page