top of page

BOKS! is aangesloten bij de NBB.

BOKS! is sinds kort aangesloten bij de Nederlandse Boksbond en daar zijn we blij mee!


Samen met Impact Sports Acamdemy in Breda vormen wij een wedstrijdteam. Wegens het klein aantal deelnemende wedstrijdsporters hebben we onze clubs verenigd om elkaar te versterken. Ons team genaamd BOKS! team Impact zal begeleid worden door NBB/AIBA gecertificeerd trainer Mijke van Griensven en Ernie van Gorp.


 
De Nederlandse Boksbond telt inmiddels ruim 110 erkende bokscentra. Boksclubs en boksverenigingen met gecertificeerde trainers en coaches die garant staan voor een veilig sportklimaat en een optimale begeleiding.

Als kleine maar dynamische organisatie worden veel activiteiten ontplooid en ontwikkeld ten dienste van de bokssport. Leden van een door de Boksbond erkend bokscentrum kunnen deelnemen aan al bestaande en nieuwe activiteiten van de Boksbond, zoals;

- Wedstrijden in binnen- en buitenland; Mogelijkheid tot verdere ontplooiing van

wedstrijdboksers via het talentprogramma en de nationale amateurselecties - “Gradueringexamens” voor recreanten; Eigen en erkende opleidingen voor trainers

en scheidsrechters

- Programma’s voor jeugd & junioren, “schoolboksen” en Nationale Jeugddagen

- En nog veel meer meer...Wil je weten welke voordelen jij - als lid van BOKS! - kunt ervaren? Kijk dan op onderstaande link of vraag het aan jouw trainer.

https://www.boksen.nl/

bottom of page