top of page

...Dan verklaar ik hierbij BOKS! voor geopend!

Alle sportscholen mochten vanaf gisteren (1 juli 2020) weer open na maanden gesloten te zijn geweest vanwege het Coronavirus. Voor clubBOKS! een extra feestelijk moment omdat we nu mogen trainen in ons NIEUWE CLUBGEBOUW!


Gistermiddag was het de eer aan BOKS!kinderclub om de nieuwe zaal officieel te openen en in te wijden met een leuke training van Kate & Gunther. Uiteraard werd er ceremonieel een lintje doorgeknipt door de kids. 

We zitten ons nog steeds op het fijne FORT ISABELLA in Vught. Ons nieuwe pand is nu GEBOUW 14. Een mooie, grote, lichte en overzichtelijke ruimte. Om door een (boks)ringetje te halen! Daarnaast is er een aparte ruimte voor de yogalessen, er is een kleedkamer en we hebben nu een eigen toiletvoorziening. In de grote zaal kunnen wij veel leden gelijkertijd en veilig laten trainen.

 

We zijn trots dat we ondanks de lastige periode dit mooie resultaat toch dit mooie resultaat in de afgelopen tijd hebben kunnen neerzetten. Met jullie hulp en support voelden wij ons erg gesteund en het gaf ons de kracht om de nieuwe club tot een fijne sportaccommodatie om te toveren waar hopelijk iedereen zich fijn, veilig en welkom voelt. Voor alle leden die 100% abonnementskosten betaald hebben toen we 0% open mochten: Jullie supportshirt klaar bij de balie!


Reserveer je les en dan zien we je graag op onze nieuwe locatie. Stay healthy | Stay @BOKS!


Team BOKS!

bottom of page