top of page

Update evenementen agenda BOKS!

Onze feestelijke & sportieve evenementen van aankomende maanden op een rijtje;


Vandaag, 22 maart 2020, zouden we samen met jullie ons 8 jarige bestaan van de club vieren. Zoals jullie begrijpen kunnen we dit nu niet laten doorgaan. Maar uitstel betekend geen afstel! Wanneer we weer toestemming krijgen van hogerhand zullen wij opnieuw een clinic & party organiseren.

* Het jaarlijkse trainingskamp op 18 & 19 april 2020 in Gent België wordt uitgesteld. Een nieuwe datum is nog niet bekend. Des te meer tijd om jullie er warm voor te maken!

Het trainingskamp van Club BOKS! is een belevingsweekend. Naast de bokstrainingen die worden georganiseerd bij de Belgische boksclubs zijn er andere trainingsvormen om je horizon te verbreden. Een mountainbike tour of stadswandeling door Gent. Boulderen tot je niet meer kan en yoga om tot rust te komen. Wil je meer weten over hoe dit trainingsweekend eruit ziet (kosten, overnachting, groepsgrootte etc)? Stuur ons dan een email.

* Op 25 april 2020 zou het evenement 1000 ROUNDS BOKS! plaatsvinden. Ook dit event moeten we helaas cancelen. We hopen dat we dit op een andere datum dit jaar kunnen inhalen.

Voor degene die nog niet weten wat dit evenement omvat; Met het jaarlijks terugkerende event zet BOKS! zich in voor het goede doel.

Tijdens 1000 ROUNDS knokken teams van 3 tot 6 personen 1000 rondes x 10 seconden lang zich in het zweet en verkopen zoveel mogelijk loten voor de sponsorloterij. Een hele happening die al mooie bedragen heeft opgeleverd en wij supporten daarmee de Mentelity Foundation van Bibian Mentel, Bas van de Goor Foundation en het Jeugd Sport Fonds.

* De Boks Ohana 2020 op 2 mei in Breda komt naar alle waarschijnlijkheid ook te vervallen. Zodra we een definitief besluit hebben ontvangen van Impact Sports Academy zullen we dit bekend maken.

 

Uiteraard jammer dat bovenstaande events nu moeten worden afgelast maar die houden jullie dus nog tegoed. In de tussentijd; blijf gezond en blijf fit! Indien jullie thuis willen trainen hebben we enkele filmpjes gemaakt die jullie daarbij kunnen helpen.

Enjoy!


BOKS!

Mijke en Gunther

bottom of page