top of page

EVENTS

Events.jpg
89581.png

Trainingskamp

Het jaarlijks terugkerend trainingskamp van Club BOKS! is geen gewoon trainingskamp maar een belevingsweekend. Naast de bokstrainingen die worden georganiseerd bij de Belgische boksclubs zijn er andere trainingsvormen om je horizon te verbreden. Een mountainbike tour of stadswandeling door Gent. Boulderen tot je niet meer kan en yoga om tot rust te komen. Kortom, hier moet je bij zijn! Hou de agenda in de gaten voor de nieuwe datum!

Waar er bij BOKS! hard getraind wordt zet BOKS! zich ook in voor het goede doel! Met het jaarlijks terugkerende event -1000 ROUNDS- knokken teams 1000 rondes x 10 seconden lang zich in het zweet en verkopen zoveel mogelijk loten voor de sponsorloterij. Een hele happening die al mooie bedragen heeft opgeleverd en wij supporten daarmee de Mentelity Foundation van Bibian Mentel, Bas van de Goor Foundation en het Jeugd Sport Fonds.

1000 Rounds

HKNO_20190512_1636.jpg

Gasttrainers

9

Bij speciale gelegenheden- zoals de verjaardag van de club - worden er lessen geven door gasttrainers. De afgelopen jaren zijn we getrakteerd op zeker niet de minste boksers. Zo hebben Nouchka Fontijn (zilver Olympische Spelen 2016) en haar trainer Abdul Fkiri lesgegeven bij BOKS! en was 12-voudig NL kampioenen Militair Wereld Kampioen Hüsnü Kocabas ook van de partij.

Barbeque

De befaamde BOKS & BBQ waar leden het in partijtjes tegen elkaar opnemen. Laagdrempelig maar toch een andere ervaring dan tijdens de training. We sluiten af met een heerlijke BBQ.

91439.png
Only for Men
Fotografie: Richard Feenstra | Only for Men
bottom of page