top of page
HKNO_20190511_0652.jpg

kc

De Kinderclub is speciaal gericht op de jonge boksers van 7 t/m 12 jaar. In deze training is er natuurlijk veel aandacht voor bokstechniek. Stoten zetten bij elkaar op de handschoenen en verdedigen van deze aanvallen, die alleen naar het lichaam worden gericht. Maar er zijn ook veel spelvormen voor het trainen van onder andere voetenwerk, reactievermogen, conditie en heel belangrijk focus! Elke les wordt afgesloten met een meditatievorm. Je leert hierdoor je focus langer vasthouden en je wordt bewuster van wat er in het hier en nu gebeurt. Belangrijk voor het boksen maar zeker ook belangrijk voor de algemene ontwikkeling van je kind.

BOKS!kinderclub

BOKS_49.jpg
89583.png

Voor Mijke is iedereen waardevol. ‘De training is voor mij een middel om elk kind te leren verantwoordelijk te zijn voor hun eigen gedrag en de gevolgen daarvan. Boksen is een ideale spiegel en geeft inzichten over jezelf en je reactie op anderen. Het is veel meer dan alleen stoten.’

Tot slot werken we aan het level-up examen. De vijf lessen voor de kerst- en zomervakantie trainen we naar een nieuw level toe waarbij publiek kan komen kijken wat je hebt geleerd. Een mooie ervaring om op speelse wijze gericht naar een doel toe te werken.

 

In de Kinderclub combineert Mijke haar boks ervaring en de jaren die zij heeft gewerkt als pedagogisch werker bij de Beekmanschool en 't Zandkasteel in Den Bosch.

BOKS_kinderclub_02.jpg

kc

Boksen
voor kinderen!

Tijdens schoolvakanties zijn er geen JeugdBOKS! en Boks!kinderclub lessen.

Overige lessen vinden wel doorgang m.u.v. de algemene feestdagen.

bottom of page