TRAINERS

Over trainer Mijke

Afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie (2001) richtte Mijke van Griensven zich op het maken van animatiefilms. Met haar fascinatie voor vechtsport besloot Mijke de ring in te stappen om nog meer ervaring op te doen voor haar nieuwe film over boksen en het gevecht met jezelf. Ze kreeg de smaak te pakken en kansen in de bokssport deden zich aan. Om het beste uit zichzelf te halen ging kunst op een lager pitje en in de boksschool ging het gas erop. Achtentwintig nationale en internationale wedstrijden verder, ervaring opgedaan op het WK in Rusland, kon zij zich in 2007 Nederlands Kampioen noemen.
De passie voor het boksen geeft ze inmiddels door als trainer. Ze haalde haar coach opleiding bij de Nederlandse Boks Bond (2008) en ontving (als enige vrouw) haar internationaal AIBA one-star diploma (2017). Met uitbreiding als poweryoga docent werd haar trainingsprogramma compleet.
Club BOKS! startte in 2012 en groeide uit tot een diverse boksschool met uitdagende trainingen voor iedereen. Naast haar trainingen regelt Mijke alles achter de schermen en let goed op de sfeer binnen de club:
Lekker trainen met elkaar, genieten van de bokssport en zonder hoofdpijn weer naar huis!

Wil je meer weten over haar kunst carrière check

dan: www.mijkevangriensven.nl (under construction).

Olaf_BOKS.jpg
BOKS_Fundamentals_05.jpg
BOKS_trainer_Desiana.jpg

INFORMATIE

© clubBOKS!2021