top of page

TRAINERS

BOKS_trainer_Mijke.jpg

Over trainer Mijke

Afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie (2001) richtte Mijke van Griensven zich op het maken van animatiefilms. Met haar fascinatie voor vechtsport besloot Mijke de ring in te stappen om nog meer ervaring op te doen voor haar nieuwe film over boksen en het gevecht met jezelf. Ze kreeg de smaak te pakken en kansen in de bokssport deden zich aan. Om het beste uit zichzelf te halen ging kunst op een lager pitje en in de boksschool ging het gas erop. Achtentwintig nationale en internationale wedstrijden verder, ervaring opgedaan op het WK in Rusland, kon zij zich in 2007 Nederlands Kampioen noemen.
De passie voor het boksen geeft ze inmiddels door als trainer. Ze haalde haar coach opleiding bij de Nederlandse Boks Bond (2008) en ontving (als enige vrouw) haar internationaal AIBA one-star diploma (2017). Met uitbreiding als poweryoga docent werd haar trainingsprogramma compleet.
Club BOKS! startte in 2012 en groeide uit tot een diverse boksschool met uitdagende trainingen voor iedereen. Naast haar trainingen regelt Mijke alles achter de schermen en let goed op de sfeer binnen de club:
Lekker trainen met elkaar, genieten van de bokssport en zonder hoofdpijn weer naar huis!

Wil je meer weten over haar kunst carrière check

dan: www.mijkevangriensven.nl (under construction).

Over trainer Richard

Richard is begonnen bij boksschool De Counter in Vught. Om zijn horizon in de bokstechiek te verbreden heeft hij bij menig boksschool van Den Bosch en omstreken trainingen gevolgd.

Geland is hij uiteindelijk bij club BOKS! waar hij op woensdagavond zijn liefde voor de sport doorgeeft aan iedereen die van een uitdagende les houdt. Richard is zelf een fanatieke en bewegelijke bokser en dat geeft hij ook graag door aan de leden die zijn les volgen. Hoog tempo oefeningen, veel springtouwen en geen smoesjes, bij Richard ga je uitgeput naar huis!

Olaf_BOKS.jpg
Over trainer Olaf

Tijdens zijn studie geschiedenis heeft Olaf een jaar lang in Oeganda gewerkt waar hij in aanraking kwam met de bokssport. Terug in Nederland is hij meteen naar de dichtstbijzijnde boksschool gegaan waar hij de fundamenten van het boksen leerde. Vanaf het moment dat Boks! begon is hij daar gaan trainen en werd na een poosje gevraagd zelf trainingen te verzorgen. De relaxte sfeer en uitdagende mentaliteit samen met de creativiteit van de trainers heeft hem tot op de dag van vandaag in huis gehouden. Door de vele trainingen die hij van verschillende trainers heeft gehad heeft hij een eclectische stijl gecreëerd die erop gericht is iedereen een fijne, sportieve ervaring met de sport te geven.

Over trainer Gunther

Tijdens zijn studie was Gunther Baelen elke dag bij boksclub Het Capitol in Gent te vinden om te trainen voor zijn wedstrijden. Met resultaat: in het kickboksen is hij zowel Belgisch als Europees kampioen geworden. Hij haalde zijn trainersdiploma in België. In Nederland sloot hij zijn wedstrijdcarrière af maar als het even kan sport hij nog liefs elke dag.

Met veel passie geeft Gunther de (kick)bokslessen en bokszaktrainingen.

Een Personal Training les van Gunther brengt je vele technieken waardoor je grote sprongen vooruit maakt. En net zoals hijzelf is houdt Gunther ervan om tijdens zijn trainingen het tempo er ‘lekker’ in te houden.

Over trainer Mo

Achtenveertig wedstrijden en Marokkaans Kickboks Kampioen maken Mo Passaat tot een ervaren coach. Of hij je begeleidt bij wedstrijden, Personal Training of tijdens de groepsles, vol overgave haalt Mo het beste uit jezelf. Doen, vertrouwen hebben en hard werken. In hoog tempo volgen stootcombinaties elkaar op. Na een training van Mo ga je voldaan naar huis!

Over trainer Miranda

Met een pedagogische achtergrond brengt Miranda sfeer en sport samen. Met haar vrolijk lach keert ze je binnenstebuiten. Kom je voor het eerst of train je al wat jaren mee, Miranda’s ontvangst is altijd hartelijk. Vervolgens ga je aan de bak. Haar sportkennis haalt ze uit haar eigen trainingen in boksen, survivallen. Ze combineert uiteenlopende oefeningen en oefeningen op de stootzak in de bokszak training. Naast een flinke work-out is haar eigen persoonlijkheid een motiverende reden om wekelijkse training op de club te volgen.

Miranda zet zich ook in voor de jongste van de club met kinderfeestjes en als begeleider bij de Kinderclub.

BOKS_trainer_Desiana.jpg
Over trainer Desiana

Sportliefhebber Desiana heeft heel wat uren op de mat doorgebracht met Braziliaans Jiujitsu.

Met veel discipline en hard trainen schoolde Desiana om van BJJ-ster tot bokster. Zij zet zich nu in om de kinderen om hoog te laten klimmen op de ladder  van Club BOKS! Met open visie ontdek zij de vele manieren om sterk te worden, conditie op te bouwen en motoriek aan te leren. Met vernieuwende spelvormen creëert ze allerlei manieren om de aandacht van de kinderen bij de sport te houden.

Over trainer Karlijn

Boksen en yoga zijn de drijfveren van Karlijn. Boksen om te ontladen. Yoga, waar haar specialisatie ligt, voor al het andere. Haar 200 uurs opleiding is bijna afgerond naast de opleiding in Thailand en vele Yoga clinics die ze heeft gevolgd is haar kennis over bewegen, adem en anatomie omvangrijk. Heb je ergens een blessure of een kwetsbare plek? Karlijn laat je voelen hoe je je lichaam bewust gebruikt.

Karlijn geeft gecombineerde clinics in yoga en boksen.

BOKS_Fundamentals_05.jpg
Over trainer Lotte

Lotte wordt dikwijls deel van het meubilair genoemd. Zo vaak is ze bij club BOKS! te vinden. Voor Lotte begon het boksen als een uitlaatklep. Inmiddels is het voor haar een vorm van ontspanning, gezelligheid en een sport waarin je jezelf blijft doorontwikkelen. 

Haar enthousiasme voor het boksen geeft ze nu door tijdens het lesgeven bij de Kinderclub. 

Naast het boksen is Lotte diëtist in opleiding. Dus ook voor vragen over (sport)voeding kun je bij haar terecht. 

BOKS_avatar.png
Over trainer David

Sporten, sporten en nog eens sporten! Vrienden noemen hem ook wel sportnerd. Met zijn interesse in bodyweight kracht- en conditietraining kun je bij David terecht voor trainingen die gericht zijn op uithoudingsvermogen en sterker worden. Zelf heeft hij dat gedaan door de afgelopen jaren zich bezig te houden met boksen, calistenics en Animalflow. Ook van uitstapjes naar zwemmen, hardlopen, mountainbiken is hij niet vies. Sporten is voor David een way of life. Hoe minder zin je hebt, hoe belangrijker het is om het te doen! Voor David is het belangrijk om jezelf te blijven uitdagen en daar helpt hij graag een ander bij!

Over trainer David
Over trainer Floor

Floor draagt haar passie voor het boksen over bij de KinderClub (invaltrainer). Na vele jaren ervaring ging ze de uitdaging aan om het boksen door te geven aan andere. Oud-docente creatieve vorming leert nu aan kinderen de techniek van het boksen. Voor Floor is boksen niet alleen een mooi spel maar ook een middel om veel over jezelf te leren, met respect te trainen en plezier in sport te hebben. Zelf deelt ze graag haar lievelingsstoot nr. drie uit. De harde voorhand hoek verrast menig tegenstander als ze zelf haar handschoenen aanheeft.

Over trainer

Stukkie tekst over de trainer

trainer_nathan.jpg
Over trainer Nathan

Stukkie tekst over Nathan

BOKS_trainer_Pascal.jpg
Over trainer Pascal

Pascals drive voor sport heeft hem naar trainerschap gebracht. Van breakdance, kickboksen, boulderen tot circuit training, Pascal pakt alles met beide handen aan om zich in te verdiepen. Als trainer zet hij zich in op scholen om kinderen weerbaarder te maken door middel van sport.

Binnen Club BOKS! is de diversiteit van Pascal een aanvulling op vele vlakken. Naast zijn vaste HIT-training geeft Pascal kickboksen, boksen en Personal Training.

trainerjannie.jpg
Over trainer Jannie

Yin yoga is toegankelijk voor iedereen. De rustige houdingen worden 2 tot 5 minuten vastgehouden. Je laat alle spierspanning los en bent een moment stil in de houding. De zwaartekracht en tijd doen het werk. Zo kom je bij de stuggere yin weefsels (botten, gewrichten en aanhechtingen, bindweefsel, pezen) en creëer je ruimte in het bindweefsel en gewrichten.   

 

Yin yoga zorgt voor meer soepelheid, ontspanning, rust en een betere concentratie.

Zelf doe ik elke dag (bijna) yogaoefeningen in de ochtend, als start voor mijn werk in mijn atelier. Mijn Yin Yoga opleiding heb ik AALO Yoga Academie gevolgd.

trainergenco.jpg
Over trainer Genco

25 jaar lang heb ik waterpolo gespeeld tot ik eind 2011 lid werd bij SubTraining. Sinds 2012 ben ik daar gaan lesgeven. In het begin voornamelijk Bootcamp. Inmiddels kan ik Personal Training en de WOD Training aan mijn lijstje toevoegen.
 Ik vind het geweldig om deelnemers enthousiast te maken om mee te doen aan diverse obstakel- en trailevenementen. Denk hierbij aan de Mud Masters en Koning van Spanje in Limburg.
Sinds 2021 mag ik mij trainer noemen bij BOKS! Hier geef ik HIT (High Intensity Training).

Mijn spreuk is; ‘Let’s do it together!’

bottom of page